Ook zo gek op avocado? En altijd op zoek naar nieuwe recepten waar je deze heerlijkheid in kunt gebruiken? Probeer deze pasta dan eens met een romige avocadosaus. Hij is niet alleen lekker en makkelijk, maar staat ook nog eens in een handomdraai op tafel.
Wat heb je nodig?
(2 porties)
- 1 avocado
- 1/2 citroen
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 theelepel zout
- 25 gram basilicum
- 2 eetlepels olijfolie
- 150 gram pasta
- zwarte peper
Hoe maak je het?
Breng in een ruime pan ruim water aan de kook. Kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak intussen de saus door de knoflook samen met het sap van een halve citroen en de olijfolie tot een pasta te mengen in een blender. Voeg hier de stukjes avocado, basilicum en zout aan toe. Meng dit met de blender tot een romige saus.
Als de pasta klaar is, giet deze af en gooi deze terug in de pan. Meng de saus door de pasta en serveer direct. Lekker met wat zwarte peper er over en wat geraspte citroenschil.
Eet smakelijk!
Bron: Oh She Glows
Wat heb je nodig?
(2 porties)
- 1 avocado
- 1/2 citroen
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 theelepel zout
- 25 gram basilicum
- 2 eetlepels olijfolie
- 150 gram pasta
- zwarte peper
Hoe maak je het?
Breng in een ruime pan ruim water aan de kook. Kook hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak intussen de saus door de knoflook samen met het sap van een halve citroen en de olijfolie tot een pasta te mengen in een blender. Voeg hier de stukjes avocado, basilicum en zout aan toe. Meng dit met de blender tot een romige saus.
Als de pasta klaar is, giet deze af en gooi deze terug in de pan. Meng de saus door de pasta en serveer direct. Lekker met wat zwarte peper er over en wat geraspte citroenschil.
Eet smakelijk!
Bron: Oh She Glows
Reacties
Een reactie posten