zaterdag 29 maart 2014

Geld verdienen met extra maaltijden

Vaak zijn de goedkoopste recepten ook de recepten waarbij je met een grote pan met overheerlijke eten blijft zitten. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn en je kunt er een fijne voorraad mee aanleggen in je vriezer. Je kunt er ook wat van de kosten mee terugverdienen. En misschien zelfs wel een centje extra.Misschien had je er al eens van gehoord, maar er bestaat een website waar je extra gekookte maaltijden kunt aanbieden aan de mensen uit je buurt. Deze heet simpelweg Thuisafgehaald. 


Je kunt er natuurlijk ook speciaal voor koken, maar dan is het misschien wel handig als je al een 'vaste klantenkring' hebt opgebouwd. Ook is het mogelijk om maaltijden Op Verzoek aanbieden.


Hoe werkt het?


Allereerst moet je je natuurlijk registreren. Dit kan via je Facebook-account, maar je kunt er ook voor een losse login kiezen. Het voordeel van inloggen via Facebook is natuurlijk dat je heel makkelijk de door jou aangeboden maaltijden ook daar kunt aanbieden. 


Als je je hebt geregistreerd, krijg je een email met een verificatiecode en als je daar op hebt geklikt, kun je eigenlijk gelijk aan de slag. Je kunt nu maaltijden aanbieden, maar ook zelf maaltijden afhalen of zelfs vragen of er iemand misschien een bordje over heeft. 


Ook kun je je aanmelden als cateraar of activiteiten organiseren.

Lees hier meer over het Thuisafgehaald werkt.

Wat zijn de voordelen en waar moet je op letten?

De voordelen zijn natuurlijk dat je niet met teveel aan kliekjes blijft zitten, maar ook dat je je eigen onkosten kunt terugverdienen en zelfs een extra zakcentje er aan over kunt houden.

Hiervoor moet je wel op het volgende letten:

- Zorg ervoor dat je de prijs die je voor je gerechten vraagt ook daadwerkelijk minstens de kosten dekt.


- Zorg ervoor dat je er rekening mee houdt dat Thuisafgehaald deze service niet gratis aanbiedt. Deze kosten/commissie wordt betaald door de afhaler, maar jij moet het uiteindelijk aan Thuisafgehaald betalen. Dit gebeurt via een automatische incasso als het af te dragen bedrag minimaal € 3,50 is. 

De commissie die Thuisafgehaald rekent, is 10% van de maaltijdprijs, met een minimum van 5 cent een een maximum van 25 cent. Deze commissie wordt automatisch door Thuisafgehaald bij de maaltijdprijs opgeteld. 

Lees hier meer over deze bijdrage.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op thuisafgehaald.nl of meld je hier direct aan. 

Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten